Om bloggen

Denne blog handler om angst. Men den handler også om forskellige former for afhængigheder og om det ansvar, vi hver især har. Der er mange mennesker, der har en tendens til at betragte sig selv som et offer, og det er noget, der sker, så de samtidig slipper for selv at tage et ansvar. Det er et stort problem for vores verden og for alle mennesker. Der findes også megen afhængighed derude, og der er mennesker, der er afhængige af både porno, mad, sociale medier, internet og andre ting. Det er også noget, der er et stigende opmærksomhed om, og der er ikke noget at sige til, at det fylder så meget, som det gør i dag.

Her på bloggen sætter vi fokus på ovenstående problemstillinger, og der er ikke noget at sige til, at de alle er emner, som berører os alle. Der er ikke nogen, der ikke kender en eller flere, som har en eller anden form for angst eller afhængighed, og det er her, det handler om at tage et ansvar. Vi kan ikke redde andre mennesker, og det skal vi heller ikke, men vi kan tage ansvar for vores eget ve og vel. Der er heller ikke noget galt i at række andre mennesker en hjælpende hånd, og det bør man gøre, hver gang man har muligheden for det. Som med alt andet i livet, så handler det om at stille sig til rådighed, når man har muligheden for det.

Vi har i dag mange flere muligheder for alt, end vi nogensinde har haft før, og det betyder også, at alle mennesker har rig mulighed for at hente hjælp, såfremt de har brug for det. Det er noget, rigtig mange mennesker er glade for, og det er også noget, der er kommet for at blive. Der er ingen mennesker, der står alene, og der er ingen mennesker, der skal stå alene. Det er også noget, vi her på bloggen har taget konsekvensen af, og vi vil gerne hjælpe så mange mennesker som overhovedet muligt. Uanset hvem du er, og uanset hvor du er fra, så vil vi også gerne række dig en hjælpende hånd, og vi håber, du vil tage imod den. Engang imellem mødes vi også til månedlige samlinger, og her er du velkommen til at deltage, såfremt du har lyst, og det er naturligvis også en fordel, hvis du bor i nærheden af, hvor vi opholder os.

Vi byder dig endnu engang velkommen, og vi håber, vi kommer til at tilbringe mange timer sammen her på bloggen. Vi vil dele tips og tricks med dig, og hvis du har noget, du ønsker at dele med os, så hører vi meget gerne fra dig. Vi håber du får stor glæde og gavn af dette site.