Lad ikke angst ødelægge dit liv

Angst æder sjæle op. Det er sikkert en strofe, du har hørt før, og der er noget om det. Angst stjæler nemlig liv og livskvalitet fra mennesker, og det handler om at være vågen, så det ikke sker for dig også. Du er sikkert på denne side, fordi du har eller har haft angst inde på livet, og hvis du er kommet videre med dit liv, vil vi meget gerne ønske dig tillykke. Hvis du derimod stadig er præget af angst, så er vi også glade for, at du er her, for vi mener, at vi sammen kan finde ud af, hvad der skal til, så du kan få det bedre.

Vi ser mange tilfælde, hvor angst ødelægger vores liv, og det gør den i sådan en grad, at vi på grund af angsten ikke er i stand til at gøre det, vi har lyst til. Vi afholder os fra at gøre det, vi gerne vil, og det bliver hurtigt et stort problem, som tager glæden fra rigtig mange mennesker. På denne måde bliver det for nemt at tilbringe livet indenfor, selvom det rigtige liv på mange måder jo foregår udenfor. Ikke at man altid skal ud at lave noget for at have det godt, men livet er bare bedre og sjovere, når man også er i stand til at komme ud at opleve noget.

Når vi her på redaktionen ser tilbage på det liv, vi har levet, så har det i høj grad været præget af angst, og vi har på mange måder og i mange tilfælde også ladet angsten ødelægge vores liv og muligheder. Det er der ikke kommet noget godt ud af, og det er noget af det, vi tager konsekvensen af i dag. For der er meget, der skal indhentes, og der er også meget, der er tabt. Flere af os har holdt os indendøre og har aldrig været til nogen former for fester eller andre sociale sammenkomster, og det er simpelthen, fordi vi har været angste. Vi har haft angst for andre mennesker, og vi har haft angst for ikke at passe ind. Ja, det er ikke nogen hemmelighed, at vi har følt os anderledes end de fleste og på mange måder også forkerte. Det er dog ikke noget, der har gjort vores liv hverken bedre eller nemmere, og det er noget, vi i de senere år er begyndt at forstå. Vi anbefaler dig derfor, at du ikke lader angsten overtage dit liv, og vi mener, du skal springe ud i det, du allermest drømmer om. Du har ikke noget at frygte, og du har heller ikke noget at tabe, og det er noget, du snart vil se, og på den måde vil din angst fylde mindre.