Angst

Har du angst? Så er du kommet til det rette sted, for vi har meget at dele med dig. Her på redaktionen har vi alle haft angst tæt inde på livet, og flere af os har det stadigvæk. Som du sikkert ved, er der mange former for angst, og hvilken form for angst du har, ved du kun selv. Det kan være, du har social angst, men det kan også være, du blot har en generel form for angst. Uanset hvilken form for angst du har, så er du kommet til et sted, hvor du kan hente hjælp, og hvor du også kan blive inspireret.

Angst fylder meget, og det gør det for os alle. Der er mange mennesker, som er plaget af stor angst, og det er der heldigvis noget at gøre ved. Det kan være svært at se en vej ud af den angst, man har, men den findes heldigvis, og det handler først og fremmest om ikke at lade sig styre af sin angst. Når angsten først har tag i dig, så er der ikke meget at gøre, og den kan hurtigt styre dig rundt i manegen.

Der findes mange mennesker, der er så præget af angst, at de aldrig kommer uden for en dør, og vi håber naturligvis ikke, at du er en af dem. Når det er så gennemgribende, at angsten styrer ens liv, så er der ikke noget at sige til, at det kan være svært. Mange mennesker er hvert år sygemeldt med angst, og det kan være svært at sige, hvad der ligger til grund for denne angst. Det kan siges, at mennesker simpelthen kan være bange for livet, og det kan være så grelt, at det simpelthen ender med at være ved at tage livet af dem. Der er mennesker, der ikke tør gå uden for en dør, og der er mennesker, der ikke tør tale med andre mennesker. Det bunder i angst, og den kan være så slem, at det føles som om, det ødelægger deres liv. Her handler det til hver en tid om at få hjælp. Hjælp til at komme igennem det, men også hjælp til at komme videre. Det handler om at se på angsten som det, den er – nemlig blot en angst og ikke den reelle virkelighed. Ikke at man skal underkende angst, for det skal man ikke, og det kan man heller ikke. Angsten spiller en stor rolle for mange mennesker, og det er noget, vi finder meget sørgeligt. Vi håber, at dette vil ændre sig i fremtiden, og vi håber også, at du kan få den hjælp, du skal have, så du hurtigst muligt kan komme videre med dit liv og ikke skal være bange mere.