Hvorfor skal vi døje med angsten

Velkommen til Annes-angstside.dk

 

 

Mennesket er en løjerlige størrelser.

 

Her sidder jeg en stille søndag først på dagen. Det er ved at lysne udenfor. Jeg sidder med min gode kop te, og hører noget dejligt klassisk musik. Det er som candyfloss for ørerne og for tankerne. Jeg sidder og er til. Jeg sidder og glædes over at være til, og over de små undere. Jeg føler mig så taknemlig over at kunne sidde her og opleve, og kunne være. Livet er smukt, livet er en kæmpe stor gave. Jeg sidder og føler i nuet at alt er såre godt.

 

Så vandre mine tanker til angsten og til os mennesker. Jeg ved der sidder nogle lige nu og lider, og kæmper. Angsten har taget bolig og styrer alt, alt for et menneske som ellers er så værdifuldt og som burde opleve det smukke nu. Det angsten menneske er ikke i stand til at gribe nuet og finde glæden ved at være til. hvorfor hvorfor er det sådan?

 

Jeg tror svaret er netop. Netop fordi mennesket kan sanse, tænke og føle kan det også gå galt. Hvis mennesket ikke kan acceptere de følelser der er i en, så vil mennesket kæmpe, mod angsten mod sig selv det sig selv som er i angsten. Den person som sidder i angsten. Det fine væsen som hver enkelt menneske er bliver formet o danne igennem et helt liv. Tidligt kan man komme ind på et sidespor på den ene eller den anden måde. Opdager man ikke at noget er galt i tide, så kommer angsten og forsøge at råbe en op. Noget er galt. Hører man stadig ikke efter sætter det sig bedre fast og så begynder angsten at føre sit eget liv. Den tager bolig i en. Sikke en skam sikke et spild.

 

Der skal kæmpes om det gjaldt livet for at få det bedre, for det gælder livet. Det gælder den taknemlige glæde der fylder en fra isse til fod. Det gælder stjernestunderne. Det gælder at man kan være til og at man kan være være nysgerrig og udvikle sig hele tiden. Det gælder selvet. Det gælder fremtiden. Det gælder nutiden, god et gælder DIG. Det gælder dine nærmeste og det gælder dem du har om dig. Det gælder at der er alt at vinde intet at tabe.

 

Er det ikke netop fordi vi kender angsten, kender depressionen at vi kan glædes at vi kan være til med hver en fiber i kroppen. Er det ikke netop fordi vi kender angsten, vi kender det værste i os selv, at vi kan være taknemlige og at vi kan være det menneske vi er. Måske bliver vi bedre mennesker af at kende angsten.

 

Kan du have en rigtig god dag.

annes-angstside.dk