Fundamentet

Velkommen til Annes-angstside.dk

 

 

Ro, renlighed og regelmæssighed.

 

For dem der ikke skulle vide det var det 3 ord der blev benyttet i fordums børneopdragelse. Hvis de tre r'er blev opfyldt var man sikker på at barnet kom godt af vejen når den tid kom.

Nu vil jeg sige at det nok gælder for meget små børn og ud over det selvfølgelig kærlighed, opmærksomhed, intellektuelle udfordringer og omsorg.

 

Ja så mener jeg ud over den målgruppe på 0-2 år, at ro og regelmæssighed er et nøgleord for os med angst. At have et roligt og regelmæssigt liv er for mig at se et fantastisk godt udgangspunkt for at få det bedre. Angsten stortrives når der er uro og meget at se til, stress og generelt en hverdag ud over det sædvanlige.

 

Hvordan kan man så få et roligt og regelmæssigt liv, det er jo langt hen af vejen et spørgsmål om vaner og om prioriteringer og om struktureringer.

 

Jeg tror at mangel på ro og regelmæssighed kan være roden til meget ondt i det samfund vi lever i. Vi får jo knap nok sjælen med før vi skal omstille os igen til noget nyt. Det helt store ord i nutidens samfund er vækst, udfordringer og dynamik. Jeg mener stadig de ting skal være her men jeg mener man skal være langt mere kritisk overfor den hverdag man har, og at man skal være langt bedre til at sige stop og til at prioritere sit liv, altså hvad skal man og hvad skal man ikke engagere sig i, bruge tid på osv.

annes-angstside.dk