Causeren

Velkommen til Annes-angstside.dk

 

 

Angste er at ikke være sig selv bekendt.

 

Jeg er overbevist om at angst vil vedblive med at være et problem så længe man ikke kan acceptere sig selv i alle de afskygninger man nu engang er. Det vil sige så længe man er flov og ked af sin angst, så længe vil angsten vedblive med at være et problem. så længe angsten er forbundet med noget forbudt, noget pinefuldt, noget så stort at man ikke vil kendes ved det, lige så længe vil den rase og regere.

 

Når man tør vedkende sig sin angst, tør sige man er en person som blandt meget andet lider af angst, så begynder befrielsen. Ja så enkelt kan det siges efter min mening.

 

Når man kan se angsten kan man også se bag angsten, se ved siden af angsten se over angsten. Pludselig er angsten ikke sådan en enestående..ene stående fænomen. Den er en egenskab på linie med andre egenskaber. Så kan man godt se angsten se den er besværlig, men slutter man fred med det, kan man også komme videre. Så længe man ikke har sluttet fred med angsten vil man være vred og bitter på den og tillægge den uhyre stor betydning. Man vil begræde et spildt liv, man vil være vred over alle de ting den har hæmmet en i. Slutter man fred med angsten slutter man fred med sig selv og sit liv, og finder en ny indfaldsvinkel til at se hvordan livet er levet og skal leves.

 

Jeg tror det er uhyre vigtigt ikke at sammenligne sig med andre, andre som hopper elastikspring og andre som rejser til Langbortistan og som oplever såååå mange spændende ting. Nej lev det liv som giver balance i ens eget liv, og find glæderne hvor de er for en selv. Lad være med at begræde hvad man mister men glædes over hvilke muligheder man så har. Hvem skal være dommer over om en rejse til Caribien er bedre/finere end en rejse ud på græsplænen. Nej vel, man kan opleve langt mere på græsplænen end i Caribien.

 

 

Så er det jo med at finde balancen imellem det der er ligegyldigt man ikke kan på grund af angsten og hvad man gerne vil ændre på. Alt er ikke ligegyldigt...lige gyldigt vel? Hvad der er vigtigst at kunne magte er op til en selv, men du har et valg du bestemmer hvornår det er vigtigt at kæmpe for at kunne det.

 

Har man en rolig hverdag der er lige som man kan magte uden stress og uden kampe, så er man nået langt. Så er det langt lettere at tage kampene når man skal noget der giver angst. Så har man overskud til det.

 

Kan du have en god dag.

 

 

annes-angstside.dk