Angst er ubrugt erfaring

Velkommen til Annes-angstside.dk

Angst er erfaring man ikke bruger.

 

Når angsten kommer er den en sund, måske lidt overdrevet men alligevel en reaktion på noget usundt, noget som ikke er som det skal være. Det er jo egentlig en glimrende reaktion, eller en glimrende ting at hvis man ikke selv opdager noget er galt, så fortæller kroppen og sindet det i fællesskab. Ja men hvorfor så en angstlidelse.

 

Jo måske er den der fordi vi er alt for dårlige til at tolke de signaler i tide og så bliver angsten ved og sætter sig fast som en lidelse. Måske er vi angste godt nok lidt mere sårbare, end størstedel af befolkningen, men ud over det er vi måske for gode til at tøjle vores angst på den måde at vi fejer den under gulvtæppet. Vi gør alt for at glemme/gemme den for os selv og for omgivelserne. Når vi gemmer for omgivelserne er det jo et tegn på at vi ikke selv har erkendt angsten.

 

Nu har angsten vist os vejen til en del af det menneske vi er eller hvad vi magter som menneske, har vi ikke lyttet og taget det alvorligt i tide, så er det en erfaring (erfaringer) der ikke bruges, og på den måde bliver det en uopfyldt erfaring, hvad gør angsten den forsøger med grovere og grovere midler at få dig/mig i tale. Vi vil jo ikke lytte, men angsten kan ikke negligeres, man kan ikke bare gemme den væk, så kommer den bare tifold igen.

annes-angstside.dk